12 Kasım 2006

Bakar mısınız Elin Ruslarına?

Evet evet doğru okudunuz… İşte yeni bir hologram sitesi: holography.ru Hologram forumundan çıkan bir tavşan daha. Her ne kadar kendi forumlarında ya da Colin Caminsky’nin forumunda hala bir cevap alamamış olsam da sitelerine bayıldım. Galeride yaptıkları hologramları, 25 derslik hologram teknolojisini –bu da içinde bir miktar ironi barındırmıyor değil, biz amerikan sisteminde her şeyin tek hadi bilemedin üç basit adımda gerçekleşmesine alışığız ya- ve Moskovadaki hologram stüdyo ve sergi salonlarını görünce oralara gidesim geldi. İpucu yok! Bu kesinleşince kutlanacak hayallerden henüz. Şimdilik biz siteyi satır satır hatmedelim, zamanı gelince ‘bir zamanlar forumda mesajlarını cevaplamayı geciktirdiğiniz fakir ancak meraklı bir genç vardı’ diyerek dayanırız kapılarına, matrak olur! Ve tabii ki hologram bağlantılarında komşumuza sıcak bir yer vermeyi ihmal etmeyelim.

4 yorum:

Suleyman Ve Ben dedi ki...

Merhaba Pinar,

Ben hologram sitesi gordum.

Cok orijinal art, degil mi?

Bir soru ve bir not senin icin:

Soru: Do you make holograms?

Not: Derki ne demek?

Iyi gunler,

Suleyman.

Pınar Y. dedi ki...

Hosgeldin Suleyman :)

Hangi hologram sitesini gordun? Linkini verir misin? Ben de ogreneyim :)

Hologram teknolojisi bence de cok orjinal. Baska bir boyuta acilan bir pencere gibi geliyor bana. (It feels like a window opens to another dimention, that's why i like holograms a lot)

Cevap: Yazik ki henuz hic hologram yap(a)madim (:o

Nota cevap: derki, derki isimli bir internet magazini. yani özel isim. ayni zamanda dergi(=magazine) ile ses benzesmesi var. ikinci anlamı he/she says so.

iyi geceler :)
pinar

Adsız dedi ki...

11. sınıfım hologram düzeneği yapmak istiyorum mümkün müdür nasıl yaparım ?

Pınar Y. dedi ki...

düzenek yapmakda birşey yok, asıl sorun lazer ve hologram film ve solusyonlarını bulmakta...